Recenze od našich zákazníků

Úvod Recenze

Zde najdete přehledně uspořádané recenze od našich zákazníků.

Recenze je možné vkládat ke každému zboží (funkce je aktivní pro registrované zákazníky). Za každou recenzi zboží, které bylo v Plenkotéce zakoupeno, posíláme 10 Kč v podobě věrnostních bodů, které lze uplatnit ihned v následující objednávce.


GROVIA

GroVia O.N.E. Fable ★★★★★

23.02.2019 přidala Marie B.


Po téměř 3měsících nočního látkování s One ani jedna nehoda, jsou perfektní. Na plné noční látkování nám stačí 4ks GroVia One (jiné noční pleny nemáme) - přesně dle doporučení na grovia.com :)

 

GroVia O.N.E. Jewel ★★★★★

02.01.2019 přidala Marie B.

 

Jako noční plenka je dokonalá, žádná nehoda, snadná na použití, velmi příjemný materiál při styku s kůží po celé ploše.

 

GroVia O.N.E Soaker Set ★★★★★

25.01.2019 přidala Marie B.

 

Lze použít do One i jako booster k savým jádrům, funguje perfektně.

 

GroVia BioLiners®, 200ks ★★★★★

25.01.2019 přidala Marie B.

 

Opravdu velmi usnadní práci, za mě jedny z nejlepších.

 

GroVia pytel na plenky SUGAR RUSH ★★★★★

02.01.2019 přidala Marie B.

 

Krásný a velikostně akorát na cesty či do bazénu na plavky.

 

GroVia Hybrid Shell CALICO patentky ★★★★★

21.11.2018 přidala Marie B.

 

Nejlepší svrchňáčky - od konce šestinedělí do odplenkování, perfektní jako SIO i s prefoldama.

 

TOTS BOTS

Tots Bots EasyFit STAR Whirl ★★★★★

06.02.2019 přidala Petra R.


Velmi oblíbená plenka, savá, dělá malinkatý zadeček a ty vzory! Malinko delší schnutí právě kvůli bambusu, ale mám jich více kusů, tedy mi schnutí přes noc nijak nevadí :) Suché zipy se nepřetáčí a ani v šátku/nosítku neřežou do bříška, velmi snadná manipulace.. Prostě aaach! Nemůžu jinak, pořídim si další :) Jsou SKVĚLÉ!!

Tots Bots EasyFit STAR Annabella Floral ★★★★★

24.01.2019 přidala Naděžda Ř.

 

Výborná plenka na kterou je spolehnutí. Perfektně sedí a nikde neotlačuje.Krasné vzory. Jako výhodu vidím to, že plenku můžu do budoucna dovycpat.

Tots Bots Bamboozle Stretch One Size SCAMP ★★★★★

06.02.2019 přidala Darja M.

 

Jedna ze 4 plenek, které jsem si nechala ze 7 z testovacího balíčku. Kombinaci 2 plenek Tots bots z balíčku vděčím, že jsem se po roce a čtvrt látkování konečně donutila začít látkovat i v noci. Plenka je na noc dostatečně savá i přesto, že není objemná jak jiné noční kalhotkové pleny. Nalákaly mě i krásné vzory.Suché zipy jsou kvalitní, vypadají, že by mohly vydržet dlouho.

Tots Bots PeeNut Single Pack PUMPKIN ★★★★

06.02.2019 přidala Darja M.

 

Jedna ze 4 plenek, které jsem si nechala ze 7 z testovacího balíčku. Kombinaci 2 plenek Tots bots z balíčku vděčím, že jsem se po roce a čtvrt látkování konečně donutila začít látkovat i v noci. Svrchňáky jsou většího rozměru, jsou hezky jemné, okolo nožiček neotlačují. Se synem při přebalení bezplenkuju, takže nám stačí použít obě vkládačky zvlášť a máme 2 a ne jedno přebalení. Jen mě trošku štve střih, jsou zvláštně vykrojené a u kyčlí vykukuje část kalhotkové plenky, když se svrchňáky použijí přes ně.

 

BUMGENIUS

bumGenius Freetime LOVE ★★★★★

06.02.2019 přidala Petra R.


Velmi oblíbená plenka, dělá pidi zadeček, jako v jednorázu! Přišité vkládačky jsou hodně savé a po praní skvělé na schnutí (plenka se hezky rozloží a přitom je to pořád "v jedné" pleně). Mám 6 ks těchto plen a určitě pořídím další, velmi děkuji za skvěle padnoucí, savou a rychleschnoucí plenku.

bumGenius Freetime HUMMINGBIRD ★★★★

05.02.2019 přidala Darja M.

 

Plenku jsem měla možnost vyzkoušet na 30 dní v rámci testovacího balíčku. Byla jedna ze 3, které jsme vrátili. Nemáme rádi zapínání na patentky, plenka mi taky přišla dost buclatá, má dvě přišité vkládačky, škoda že aspoň jedna není volně, aby si člověk mohl savost více nastavit sám. Co se mi na ní ale líbilo, byla dotyková vrstva, na které absolutně nešlo poznat, že se syn počůral, než člověk nesáhl na vkládáčku zespodu.

bumGenius Freetime KISS ★★★★★

24.01.2019 přidala Naděžda Ř.

 

Spolehlivá plenka, která krásně sedí. Jednoduchá manipulace, velmi jemná a příjemná vnitřní dotyková vrstva. Dělá malý zadeček, dobře schne. Oceňuji krásné barvy a vzory.

bumGenius Original 5.0 MIRROR ★★★★★

24.01.2019 přidala Naděžda Ř.

 

Skvělá kapsovka. Velmi jemná a příjemná vnitřní dotyková vrstva. Savé jádro může do sušičky. Díky tomu může být plenka velmi brzo opět k dispozici. Perfektně sedí.

 

bumGenius Original 5.0 PEPPER ★★★★

06.02.2019 přidala Darja M.

 

Nejsem favorit patentek a proto jsem plenku jsem vyzkoušela a vrátila za starší model, který měl ještě suchý zip. Plenka synovi skrz patentky moc neseděla a docela ho otlačovala. Jinak je materiál i vkládačky kvalitní. Už jen delší vkládačka synovi savostí dostatečně stačila a neměl na zadečku takový balík jak při použití BumGenius Freetime, kde jsou vkládačky dvě a přímo všité.

MOTHER-EASE Sandy's Unbleached Cotton ★★★★★

06.02.2019 přidala Darja M.

Tyto kalhotkové plenky v novorozenecké velikosti jsem podědila po kamarádce, které na nich odlátkovala své 3 děti. Plenky jsou stále ve skvělém stavu a vařím, že by ještě spoustu dětí zvládly, zdají se až nesmrtelné :D.Prvně mi vadilo, že jsou trošku objemnější a zdráhala jsem se je synovi dávat. Až jsem tuto bariéru trošku většího zadečku překonala, tak jsem si je oblíbila. Nemusela jsem do nich řešit žádnou vkládačku, jak u jiných kalhotových plen a přesto byly dostatečně savé. Opravdu až neprůstřelné, jak je uvedeno v popise

BAMBINO MIO Miosolo AIO plenka ZEBRA CROSSING ★★★★★

06.02.2019 přidala Darja M.

Plenku jsem měla možnost vyzkoušet na 30 dní v rámci testovacího balíčku. Byla jedna ze 4, které jsme si z balíčku nechali. Plenka má zapínání na suchý zip a jednu přišitou vkládáčku, která dostatečně saje (my tedy při přebalení bezplenkujem, ale savost stačila, i když se nazadařilo čůrání vychytat) a tudíž je plenka i hezky tenká. Má skvěle vyřešené vkládání i vytahování vkládačky. I poměrně vysoká v sedu, takže rostoucímu dítku vydrží dlouho.

BAMBOOTY BASICS Bondi Blue ★★★★

06.02.2019 přidala Darja M.

Plenku jsem měla možnost vyzkoušet na 30 dní v rámci testovacího balíčku. Byla jedna ze 4, které jsme si z balíčku nechali. U této plenky jsem asi nejdéle zvažovala, jestli si ji taky necháme. Trošku mě totiž zklamala svou savostí, dostkrát nám za ten měsíc, co jsme ji měli doma protekla. Zaujala mě ale svým minky povrchem, který připomíná spíš kalhotkovou plenu a dotykovou vrstvou vkládačky. Na to jak nemám ráda patentky, tak ty má vyřešené asi nejlépe z patentových plenek, co máme nebo jsme vyzkoušeli.

SMARTIPANTS One Size BRIGHT WHITE ★★★★

05.02.2019 přidala Darja M.

Plenku jsem měla možnost vyzkoušet na 30 dní v rámci testovacího balíčku. Byla jedna ze 3, které jsme vrátili. Nemáme rádi patentky, plenka byla synovi buď volná nebo ho otlačovala. Vkládačka v pračce ne vždy vylezla sama, jak by dle popisu měla, tak jsem jí pak radši už automaticky vytahovala. Dotyková vrstva byla ale skvělá, opravdu zajišťovala pocit sucha.

POP-IN New Gen V2 plenka OSWALD & BO, bambus ★★★

05.02.2019 přidala Darja M.

Plenku jsem měla možnost vyzkoušet na 30 dní v rámci testovacího balíčku. Byla jedna ze 3, které jsme vrátili. Penka nám nesedla střihem, nelíbil se mi ani tvrdý pul, který malého hlavně okolo nožiček dost odtlačovat. Také zapínání u bříška se protáčelo dovnitř a suchý zip ho odíral. Líbilo se mi na ní ale zapínaní na suchý zip a jeho možnost schování dovnitř při praní. A dále systém zapínání vkládacích plen gumičkami, takže vkládačky se nezávisle na svrchních kalhotek můžou trošku posunout.

BLOOM & NORA

Bloomers TRIAL KIT ★★★★★

02.01.2019 přidala Marie B.

 

Skvělé zpracování, materiál i funkčnost, na vyzkoušení a pak se rozhodnout :) Taštička je pro svůj účel velmi praktická.

 

Nora MAXI (1ks) ★★★★★

02.01.2019 přidala Marie B.

 

Skvělá alternativa, při péči jak je uvedeno, vypadají stále jako nové.

 

Bloomers MIGHTY (1ks) ★★★★★

21.11.2018 přidala Marie B.

 

Užasné, vydrží celou noc.

Copyright 2018 - 2019 © Plenkotéka