Kategorie      

Recenze od našich zákazníků

Úvod Recenze látkových plen

Recenze látkových plen

Zde najdete recenze látkových plen od našich zákazníků.

Máte od nás plenku? Napište nám recenzi! Pomůžete tím při rozhodování a výběru té nejvhodnější plenky i ostatním rodičům :-) Osobní zkušenost je nejcennější!


Recenze lze psát přímo k jednotlivému zboží, zadávací formulář je umístěn pod hlavním textem (nebo pod souvisejícím zbožím) a je označený jako "VLOŽIT NOVOU RECENZI". Funkce je dostupná pouze po přihlášení (z notebooku, stolního počítače a tabletu, mobilní verze stránky zadávání recenzí bohužel nepodporuje).

 

Své zkušenosti s látkováním nám můžete zaslat i mailem na info@plenkoteka.cz a my je zde zveřejníme. Moc děkujeme! :-)

 


SMART BOTTOMS


Smart Bottoms Smart One 3.1 ENCHANTED ★★★★

09.10.2020 přidala Lucie H.

 

Smart Bottoms jsou výborně padnoucí, vůbec neomezují pohyb nožiček a nedělají balík a přitom hodně pojmou. Sedí cca od 6 kilo. Snad nejlepší střih aio plen. Tento typ mi přijde lepší než Dream2, že je vkládačka přišitá. Jen trochu pomaleji schnou.


Smart Bottoms Smart One 3.1 NURTURE ★★★★

29.07.2019 přidala Veronika M.


Krásně měkkounká plenka s bezvadnou savostí. Chobot se dá poskládat jak kterému dítěti vyhovuje. Schnutí je optimální na tak savou plenu. Zadeček je trošku větší než u Blueberry Simplex, ale opravdu je trošičku.


Smart Bottoms Smart One 3.1 BABY OF MINE ★★★★

24.10.2019 přidala Ivana K

Plienky smart bottoms smart one 3.1 sme si veľmi oblúbili, najmä kvôli jednoduchosti používania, jemnosti prírodného materiálu a uzkemu strihu. Výborne sajú aj pre moju 21 mesačnú dcérku, ktorá veľa pije. Určite odporúčam.


Smart Bottoms Dream 2.0 FIDO ★★★★

09.10.2020 přidala Lucie H.


Smart Bottoms jsou výborně padnoucí, vůbec neomezují pohyb nožiček a nedělají balík a přitom hodně pojmou. Sedí cca od 6 kilo. Snad nejlepší střih aio plen. Jen trochu pomaleji schnou.



Smart Bottoms Dream 2.0 FIRST FLIGHT ★★★★

29.07.2019 přidala Veronika M.


Super variabilní plena, oceňuji odepínací vkládačku a kapsu, kterou na noční použití můžu vycpat. Navíc díky ní rychleji schne. Jediné s čím mám u SB problém je, že při zmenšeném sedu svrchní látka dost zasahuje do stehýnek.

 

Smart Bottoms Dream 2.0 CHASING RAINBOWS ★★★★

18.08.2019 přidala Petra Š.
 
Plenka má vyšší střih, a dobře sedí kolem nožiček i v pase. Velmi mě zaujala savá vrstva, je velmi tenká, díky konopí savá a zatím to vypadá, že netvrdne po několika praních (jak to jinak konopí a bavlna dělává).

BLUEBERRY


Blueberry Simplex Organic BLUEBERRY BLOOMS ★★★★★

29.07.2020 přidala Veronika M.


Naše nejoblíbenější AIO! Rychle schne, úžasně saje, dělá malý zadeček a ty vzory! Nemám co bych vytkla.

 

Blueberry Simplex Organic ORION ★★★★★

22.11.2019 přidala Dominika M.

 

Plenka je velmi tenká, poddajná, měkká a úzká mezi nožičkami. Oceňuji také dostatečnou savost a biobavlněnou dotykovou vrstvu. I s přídavnou vkládačkou dělá malý zadeček. Díky chobotu plenka schne oproti jiným biobavlněným AIO plenkám poměrně rychle. Líbí se mi množství sofistikovaných vzorů, ze kterých lze vybírat a také jednobarevná provedení - každý si může vybrat dle svého vkusu a upřednostňované estetiky :)


Blueberry SIDE SNAP Simplex Organic OCTOPUS ★★★★★

09.10.2020 přidala Lucie H.

 

 

BB Side snap skvěle padnoucí drobná plenka. Rychle schne, nedělá balík, neomezuje pohyb. Zatím používám u 5m miminka a je výborná.

 

Blueberry SIDE SNAP Simplex Organic ORION ★★★★

11.10.2019 přidala Marie K.
 
Moc krásná, tenoučká plenka, dělá opravdu malý zadeček, jsem zvědavá jak se osvědčí u většího dítka - to asi bude potřebovat nějkou vkladačku, schne tak středně rychle.

 

Blueberry Simplex Organic DONUTS ★★★★★

24.9.2019 přidala Eliška (zdroj: Heureka)

  • Velmi tenká plenka
  • Dotyková vrstva bavlna
  • Dobře saje
  • Rychle schne

Plenka je z velmi kvalitního materiálu, vypadá, že by snesla i sušičku, ale sušička není potřeba. Plenka je suchá stejně rychle jako jiné z mikrovlákna. Dobře sedí, miminku se přizpůsobí, gumičky neotlačují. Díky patentkám se dá používat cca od šestinedělí až do konce plenkovacího období. Vzor je ve skutečnosti ještě krásnější než na fotce :)

 

Blueberry Simplex Organic SORCERY ★★★★★

24.8.2019 přidala Veronika P. (zdroj: Heureka)

  • Krásně drží
  • Vysoká savost
  • Krásné vzory

Naprostá spokojenost - plenka je příjemná, dělá malý zadeček, netlačí a má vysokou savost. Vzory blueberry jsou krásně barevné. Jedná se o AIO plenku, kde je vše v jednom a nic se nemusí nikam vkládat, takže není s plenkou žádná extra práce. Plenka poměrně rychle schne. Zapínání na patenrky je rychlé a dobře drží.

 

Blueberry SIDE SNAP Simplex Organic OCTOPUS ★★★★★

14.05.2019 přidala Dana K.
 
Side simplex je úžasná penka na denní použití. Díky pružným ouškům se dá natahovat, jako klasické spodní prádlo, což velmi oceňuji u chodícího syna, kdy přebalení vleže už je často nereálné :) navíc se plenka krásně prizpůsobí a vůbec nepřekáží přes kyčle. Také mi vyhovuje, že plena nemá zmenšovací patentky, kdy nedochází k otlačení patentku do stehýnka, např při odpoledním spánku.
 

Blueberry Simplex Organic ROBIN HOOD ★★★★★

13.05.2019 přidala Dana K.
 
Blueberry simplex organic je úžasná tenká plenka, přitom hodně savá. U 19m syna zvládne bez dovycpání celou noc. Navíc je velmi příjemná a měkká. Nemohla jsem zůstat jen u jedné :-D a ty krásný vzory. Wow prostě
 

Blueberry Simplex Organic BABY BIRDS ★★★★★

09.05.2019 přidala Renata J.
 
Krasna plenka s výhodami jednorazu? Tady je! Ultratenka, zároveň velmi sava a to, ze si muzu vybrat dotykovou vrstvu jak je zrovna potreba je třešnicka na už tak dost sladkem dortiku
 

Blueberry Simplex Organic

07.04.2019 zaslala Barbora G. (z e-mailové komunikace)
 
Už skúšam Blueberry a teda som prekvapená. Vôbec nechápem, ako niečo tak tenké nepretečie, ešte k tomu, keď je savá vrstva zošitá s PUL vrstvou. Krásne subtilne, a asi sa mi viac páči klasika, ako Side Snap, tým, že sa dajú zmenšiť.
 

Blueberry Newborn Simplex Organic SLEEPY ★★★★★

30.9.2019 přidala Tereza (zdroj: Heureka)
  • Krásně měkké po vyprani
  • Nádherný design
  • Nezakrývají hojící se pupíček

Blueberry Newborn Simplex Organic ICE CREAM ★★★★★

14.05.2019 přidala Simona K.
 
Výborná plenka, příjemná, měkká, nikdy neprotekla, rychle schne a má krásné vzory. :)

GEFFEN BABY


Geffen Baby SUPER Absorber PLUS ★★★★

29.07.2020 přidala Veronika M.


Tato vkládačka plní, co slibuje. Je úžasně měkká a savá jedna báseň. Opravdu nasaje po celé délce. Doporučuji všemi deseti.


Geffen Baby SUPER Absorber ★★★★

28.11.2019 přidala Jana I.

 

Absorber ma velmi prijemny material, hebucny ako oblacik. Je to jedina vkladacka, ktoru si pred pouzitim musim vzdy pohladit :-D. Je pomerne tenka a pritom sava. Tekutinu absorbuje po celej dlzke, nestane sa teda ze plienka uz pretieka na bodycko ale jej cast na prdelke je stale sucha. Co sa da vytknut je sirka, vkladacka je pomerne siroka, nehodi sa teda do velmi uzkych strihov plienok.. Skvele sa hodi do systemu Flip, kde vyznamne zvysuje absorbciu a zaroven nezvacsuje objem plienky. kvoli tenkosti, hebkosti a schopnosti absorbovat velky objem ju mozem len doporucit.

 

Geffen Baby JERSEY Prefold M/L ★★★★

15.01.2020 přidala Petra Š.

 

Plenku používám jako noční plenu, dávám ji složenou na čtvrtiny do kapsovky bum genius (bez původních vkládaček). Perfektně saje a zadržuje vlhkost, takže ráno, přestože je nasáklá, působí skoro jako by byla "suchá". Schne pomaleji a je poměrně "těžká", ale pro noční použití mi to nevadí.

THIRSTIES


Thirsties Natural AIO Elefantabulous patentky ★★★★★


29.07.2020 přidala Veronika M.


Plenka je opravdu velmi savá, jak je patrno z přišitých dvou vkládaček. Parádně vydrží delší spánek bez otlačení nožiček. Má velmi pevný svrchní obal, takže se patentky jednoduše rozepínají. Je objemnější než jiné AIO, ale sedí perfektně, takže to není problém. Jediná nevýhoda je delší schnutí. Tím, že jsou vkládačky přišité v jednom místě schne opravdu dlouho.



Thirsties Duo Hemp Prefold velikost 2 ★★★★★

 

04.07.2020 přidala Petra Š.

 

Perfektní prefold, používám jako výplň kapsovek, je hodně savý, snadno se skládá a hlavně na to, že je z konopí, celkem dobře schne díky "kapse".

MOTHER-EASE


Recenze k článku v Plenkoblogu: Mother-ease Wizard Duo - systém All-in-Two, na který je spolehnutí! ★★★★★

22.07.2020 přidala Tereza A.


Tuhle plenku prostě miluju!
Vkládačka krásně vyplní svrchní kalhotky,nikde nic neplandá takže velmi jednoduché i pro tatínka, chůvu, měkoučká, opravdu neprotéká (i po půldenním přebalení :D)
Mám stay dry denní i noční (nemám sušičku, není možnost sušení venku). Používám od 7měs (dřív jsem neznala), teď jsou synovi téměř 2roky (mám problém zkoušet něco jiného :D)


Mother-ease Bedwetter Pants DREAM ★★★★★

04.07.2020 přidala Petra Š.


S plenkou jsem velmi spokojená, konečně plena, se kterou se nemusím bát, že ráno proteče. Je hezky měkká, snadno se natahuje. Je trochu objemnější, ale není to nic zásadního. Bála jsem se schnutí, ale v teplém počasí, když se dobře pověsí, uschne i za den. Jediné, co bych jí vytkla, že se špatně pozná, kde je předek a kde zadek:-).


Wizard Uno STAY DRY All in One FALL BREEZE ★★★★★

09.05.2019 přidala Renata J.
 
Sava, rychloschnouci, jemná nepropustna vrstva, která neskrabe na stehynkach ani chodce-bezce s citlivou pokožkou.
 

Wizard Uno ORGANIC All in One ARIZONA ★★★★★

09.05.2019 přidal Renata J.
 
Velmi sava plenka s moc příjemnou dotykovou vrstvou, kdo nerad uměle materiály, tohle je TOP. Schne déle,ale tuhle daň rada zaplatím. A tuhle plenku zvládne nasadit i tatínek, který jinak patentky nerad
 

Wizard Uno ORGANIC All in One FOXY ★★★★

17.05.2019 přidala Petra Š.
 
Z plenky jsem nadšená, má perfektní střih, hodně jemnou vrchní vrstvu a gumičky a inteligentně vyřešenou vkládačku. Jediná nevýhoda je trochu pomalejší schnutí.

MOTHER-EASE Sandy's Unbleached Cotton ★★★★★

06.02.2019 přidala Darja M.
 
Tyto kalhotkové plenky v novorozenecké velikosti jsem podědila po kamarádce, které na nich odlátkovala své 3 děti. Plenky jsou stále ve skvělém stavu a vařím, že by ještě spoustu dětí zvládly, zdají se až nesmrtelné :D.Prvně mi vadilo, že jsou trošku objemnější a zdráhala jsem se je synovi dávat. Až jsem tuto bariéru trošku většího zadečku překonala, tak jsem si je oblíbila. Nemusela jsem do nich řešit žádnou vkládačku, jak u jiných kalhotových plen a přesto byly dostatečně savé. Opravdu až neprůstřelné, jak je uvedeno v popise
 

Mother-ease Sandy's Bamboo ★★★

19.07.2019 přidal Lenka P.
 
Plenečka působí skvěle a savě. Moc jsem se na ni těšila, bohužel okamžitě po návratu z porodnice byla našemu 4kg vážícímu klučíkovi malá přes bříško. Musím říct, že si nedovedu velikost XS představit na miminku s váhou 5,5kg, která je u ní uváděná.
 

BUMGENIUS


19.1.2020 Tereza V. (z emailové komunikace)

 

Bumgenius u nás jednoznačně vedou. Žádná jiná plenka tak hezky nesedí a nevydržela tak dlouho. Látkuje se s nimi už čtvrté dítě (dvě kamarádky a dvě moje), už 8 let jsou v denodenním zápřahu a zatím vše zvládají na jedničku, PUL neprotéká, akorát švy kolem nožiček už se začínají třepit. Takže jim asi zustanu věrná i pro naše třetí dítě, předpokládám, že bude opět baculaté.

 

bumGenius Freetime NEIL ★★★★★

22.11.2019 přidala Dominika M.

 

Hlavní předností této plenky je jednoduchost použití a skutečnost, že velmi rychle schne. Oproti biobavlněné BumGenius elemental dělá o něco větší zadeček (nic dramatického), mnohem rychleji schne (přes noc) a mně se lépe nasazuje. Nevýhodou je středně vysoká savost, která větším dětem nemusí stačit, zároveň při dovycpání je na můj vkus už objemná. Doporučuji na rychlé přebalení a pro „babičky“ a „hlídače“, kteří nejsou zvyklí štelovat látkové plenky :)

 

bumGenius Freetime LOVE ★★★★★

11.10.2019 přidala Marie K.
 
Moc dobrá plenka, která nedělá velký zadeček, neproteče a rychle schne.


bumGenius Freetime LOVE ★★★★★

06.02.2019 přidala Petra R.


Velmi oblíbená plenka, dělá pidi zadeček, jako v jednorázu! Přišité vkládačky jsou hodně savé a po praní skvělé na schnutí (plenka se hezky rozloží a přitom je to pořád "v jedné" pleně). Mám 6 ks těchto plen a určitě pořídím další, velmi děkuji za skvěle padnoucí, savou a rychleschnoucí plenku.

bumGenius Freetime HUMMINGBIRD ★★★★

05.02.2019 přidala Darja M.

 

Plenku jsem měla možnost vyzkoušet na 30 dní v rámci testovacího balíčku. Byla jedna ze 3, které jsme vrátili. Nemáme rádi zapínání na patentky, plenka mi taky přišla dost buclatá, má dvě přišité vkládačky, škoda že aspoň jedna není volně, aby si člověk mohl savost více nastavit sám. Co se mi na ní ale líbilo, byla dotyková vrstva, na které absolutně nešlo poznat, že se syn počůral, než člověk nesáhl na vkládáčku zespodu.

bumGenius Freetime KISS ★★★★★

24.01.2019 přidala Naděžda Ř.

 

Spolehlivá plenka, která krásně sedí. Jednoduchá manipulace, velmi jemná a příjemná vnitřní dotyková vrstva. Dělá malý zadeček, dobře schne. Oceňuji krásné barvy a vzory.

bumGenius Elemental (E3) ALBERT ★★★★★

22.11.2019 přidala Dominika M

Velmi příjemná biobavlněná plenka. Oceňuji použití přírodních materiálů, vysokou savost a celkovou tenkost plenky. Plenka dělá malý zadeček i při použití přídavné vkládačky (na odpolední spánek např.) a téměř neomezuje dítě v pohybu. Nevýhodou je velmi dlouhé schnutí (okolo 24h v teplém a suchém prostředí) a potřeba „rovnat“ vnitřní savou vrstvu při přebalení. Je to díky své spolehlivosti má oblíbená „kočárková“ a „nosítková“ plenka.


bumGenius Original 5.0 JOLLY ★★★★★

17.05.2019 přidala Petra Š.
 
Skvělá plena, která dobře sedí, je dost savá a velmi rychle schne. Výborná je stay-dry vrstva, která je příjemnější než fleece.


bumGenius Original 5.0 MIRROR ★★★★★

24.01.2019 přidala Naděžda Ř.

 

Skvělá kapsovka. Velmi jemná a příjemná vnitřní dotyková vrstva. Savé jádro může do sušičky. Díky tomu může být plenka velmi brzo opět k dispozici. Perfektně sedí.

 

bumGenius Original 5.0 PEPPER ★★★★

06.02.2019 přidala Darja M.

 

Nejsem favorit patentek a proto jsem plenku jsem vyzkoušela a vrátila za starší model, který měl ještě suchý zip. Plenka synovi skrz patentky moc neseděla a docela ho otlačovala. Jinak je materiál i vkládačky kvalitní. Už jen delší vkládačka synovi savostí dostatečně stačila a neměl na zadečku takový balík jak při použití BumGenius Freetime, kde jsou vkládačky dvě a přímo všité.

 

bumGenius Littles WHITE ★★★★★

14.05.2019 přidala Simona K.
 
Velmi příjemná měkká plenka, dostatečně savá. Jen škoda, že z ní rychle vyrostla.

TOTS BOTS


PeeNut Pad NATURAL ★★★★★

05.12.2019 přidala Lucie N.

Vynikající savost a skvělá kompatibilita se svrchními kalhotkami Používám u 15M syna obě vkládačky nacvaklé do svrchních či jako přídavnou vrstvu do kalhotovky Tots bots. Takto vydrží celou noc bez přebalování. Vkládačky suším v sušičce, ale i bez ní rychle schnou. Jsem s nimi moc spokojená.

Tots Bots EasyFit STAR Whirl ★★★★

11.10.2019 přidala Marie K.
 
Moc pěkná plenka, hezky sedí, jen opravdu schne nejdéle ze všech co mám.

Tots Bots EasyFit STAR Whirl ★★★★★

06.02.2019 přidala Petra R.


Velmi oblíbená plenka, savá, dělá malinkatý zadeček a ty vzory! Malinko delší schnutí právě kvůli bambusu, ale mám jich více kusů, tedy mi schnutí přes noc nijak nevadí :) Suché zipy se nepřetáčí a ani v šátku/nosítku neřežou do bříška, velmi snadná manipulace.. Prostě aaach! Nemůžu jinak, pořídim si další :) Jsou SKVĚLÉ!!

Tots Bots EasyFit STAR Annabella Floral ★★★★★

24.01.2019 přidala Naděžda Ř.

 

Výborná plenka na kterou je spolehnutí. Perfektně sedí a nikde neotlačuje.Krasné vzory. Jako výhodu vidím to, že plenku můžu do budoucna dovycpat.

Tots Bots TeenyFit Star PIPPIN ★★★★★

19.07.2019 přidala Lenka P.
 
Skvělá plenka. Přestože systém PeeNut + Bamboozle od TotsBots nám pro každodenní používání vyhovují více, i Fit Star je skvěle provedená, perfektně sedí a saje prozatím dostatečně.

Tots Bots Bamboozle Stretch One Size

09.02.2019 zaslala Barbora G. (z e-mailové komunikace)

 

Jedny z najlepších kalhotoviek. Určite patria k najsavejsím, používam na odpoledne spanie. Aj keď majú širší strih, prispôsobia sa a potom široké nie sú. Vkládačky sa tam pekne naukladaju a nevycuhuju, sú super ohraničené gumičkou. A hlavne si myslím že hravo zvladnu viac ako jedno dieťa. :)

 

Tots Bots Bamboozle Stretch One Size SCAMP ★★★★★

06.02.2019 přidala Darja M.

 

Jedna ze 4 plenek, které jsem si nechala ze 7 z testovacího balíčku. Kombinaci 2 plenek Tots bots z balíčku vděčím, že jsem se po roce a čtvrt látkování konečně donutila začít látkovat i v noci. Plenka je na noc dostatečně savá i přesto, že není objemná jak jiné noční kalhotkové pleny. Nalákaly mě i krásné vzory.Suché zipy jsou kvalitní, vypadají, že by mohly vydržet dlouho.

Tots Bots Bamboozle Stretch Newborn PLOP ★★★★★

19.07.2019 přidala Lenka P.

 

Skvělá plenka a náš naprostý favorit. Prozatím nosíme bez vkládacích jader a stejně zvládneme celou noc bez problémů.
Plenka také nejlépe sedí v oblasti kyčlí - na ortopedii nám bylo doporučeno široké balení, ale do této plenky nemusím vůbec nic přidávat a nožičky se stejně při položení miminka automaticky položí "na žabičku", zároveň jsou však dostatečně volné na to, aby si prcek mohl nožky procvičovat a protahovat.

 

Tots Bots PeeNut Wrap Newborn PLOP ★★★★★

19.07.2019 přidala Lenka P.

 

Skvělá plenka a skvělý AI2 systém.
Našemu baculatému novorozenci perfektně sedí a to hlavně v oblasti kyčlí. Na ortopedii nám bylo doporučeno široké balení, ale k systému PeeNut nemusím přidávat žádné další plenky a nožičky se stejně při položení miminka automaticky položí krásně "na žabičku", zároveň jsou však dostatečně volné na to, aby si prcek mohl nožky procvičovat a protahovat.

Tots Bots PeeNut Single Pack PUMPKIN ★★★★

06.02.2019 přidala Darja M.

 

Jedna ze 4 plenek, které jsem si nechala ze 7 z testovacího balíčku. Kombinaci 2 plenek Tots bots z balíčku vděčím, že jsem se po roce a čtvrt látkování konečně donutila začít látkovat i v noci. Svrchňáky jsou většího rozměru, jsou hezky jemné, okolo nožiček neotlačují. Se synem při přebalení bezplenkuju, takže nám stačí použít obě vkládačky zvlášť a máme 2 a ne jedno přebalení. Jen mě trošku štve střih, jsou zvláštně vykrojené a u kyčlí vykukuje část kalhotkové plenky, když se svrchňáky použijí přes ně.

Tots Bots Potion Mint Humbug 750g ★★★★

23.02.2019 přidala Marie B.
 
Vypere stejně dobře jako jiné pp, příjemně mátově voní, prádlo po vyprání voní jen lehce.

GROVIA


GroVia O.N.E. BUTTAH Yarrow ★★★★★

29.07.2020 zaslala Veronika M.

 

Opravdu spolehlivá noční plenka. Zatím používáme jen větší vkládačku, ale opravdu vydrží celou noc bez protečení. Dělá podle mě trošku větší zadeček, ale s tím u noční plenky počítám, navíc syn spí na bříšku, takže jej to nijak neomezuje :) Oceňuji rychlou manipulaci s patentky, protože než bych správně nastavila suchý zip, syn by se rozeřval jak tur :D


GroVia Organic All-In-One

07.03.2019 zaslala Lenka P. (z e-mailové komunikace)


Obrácené zapínání této plenky mi přijde spíše jako zajímavost, změna. Jak v estetice, tak v použití. Co se týče gumiček, tak ty jsou kolem nožiček poměrně pevné, ale dceru v 1,5 roce neotlačují. Je pravda, že má spíše malý zadeček a nožky asi normální (tedy ani extrémně hubené, ani faldíkaté). Oceňuji to, že při zapínání nemusím hodně hlídat, aby kolem nožiček plenka přiléhala a nebojím se, že mi protočou kolem. Biobavlna uvnitř plenky je mi velmi sympatická a přijemná. I když mám ráda přírodní materiály, třeba bavlna v Blueberry Simplex je na mě poměrně "naturální". Pro mě osobně je tato plenka oživením mé výbavy.

 

07.04.2019 zaslala Barbora G. (z e-mailové komunikace)

 

GroVia už pár krát praná a ešte som ju dokonca na 11kg prckovi o jednu patentku zmenšila a super! Dávam obidve vkládačky a nepretiekla zatiaľ :) Na manipuláciu úplne naj plienka krásne sa zapína, ako je tam iba jeden rad patentiek a super tvar.

 

 

22.11.2019 přidala Dominika M

 

Plenka je tenká, velmi savá, úzká mezi nožičkami a velmi jednoduše se přebaluje. Oceňuji možnost regulace savosti pomocí připínací vkládačky. Pružné boční uši umožňují stáhnout plenku bez nutnosti rozepnutí, což využívám při BKM. Gumičky kolem nožiček jsou tužší, ale mého syna neotlačují. Nevýhodou je celková větší „tuhost“ pleny oproti jiným AIO plenkám a za mě také vysoký pas - plena sahá hodně na bříško, přičemž vlhkost vzlíná až k okraji pleny, což mi moc nevyhovuje.


GroVia Pail Liner ROSE ★★★★★

23.02.2019 přidala Marie B.
 
Opravdu velký :) Pobere vše potřebné do dalšího praní, stačí otevřít, dát do pračky a hotovo :)


GroVia Swim LOTUS ★★★★★

23.02.2019 přidala Marie B.
 
Úžasně roztomilé,sedí dokonale, příjemný vnitřní materiál, hezčí v reálu. Jediné malé mínus je, že trochu ale málo nabírají vodu. Jinak zkrátka dokonalé :)


GroVia Newborn All In One RAINBOW BABY ★★★★★

14.05.2019 přidala Simona K.
 
Krásné vzory, příjemná plenka, ale za mě dlouho schne. Mimčo má silnější stehna a v 5 kg je už velmi těsná, takže do 7 kg mu určitě nevydrží.
 

GroVia Newborn All In One POLAR POOL PARTY ★★★

19.07.2019 přidala Lenka H.
 
Plenka je velice pěkně provedená, materiály jsou moc příjemné, bohužel novorozenecká velikost našemu 4kg vážícímu kloučkovi nesedí. Problém máme především s "klučičím vybavením", které nám v plence vysloveně překáží a stahuje ji dolů přes kyčle. Plenky tedy možná sedí miminkům až do 7kg váhy, ale asi to budou holčičky.


GroVia O.N.E. Fable ★★★★★

23.02.2019 přidala Marie B.


Po téměř 3měsících nočního látkování s One ani jedna nehoda, jsou perfektní. Na plné noční látkování nám stačí 4ks GroVia One (jiné noční pleny nemáme) - přesně dle doporučení na grovia.com :)

 

GroVia O.N.E. Jewel ★★★★★

02.01.2019 přidala Marie B.

 

Jako noční plenka je dokonalá, žádná nehoda, snadná na použití, velmi příjemný materiál při styku s kůží po celé ploše.

 

GroVia O.N.E Soaker Set ★★★★★

25.01.2019 přidala Marie B.

 

Lze použít do One i jako booster k savým jádrům, funguje perfektně.

 

GroVia BioLiners®, 200ks ★★★★★

25.01.2019 přidala Marie B.

 

Opravdu velmi usnadní práci, za mě jedny z nejlepších.

 

GroVia pytel na plenky SUGAR RUSH ★★★★★

02.01.2019 přidala Marie B.

 

Krásný a velikostně akorát na cesty či do bazénu na plavky.

 

GroVia Hybrid Shell CALICO patentky ★★★★★

21.11.2018 přidala Marie B.

 

Nejlepší svrchňáčky - od konce šestinedělí do odplenkování, perfektní jako SIO i s prefoldama.

 

BLOOM & NORA


Bloomers TRIAL KIT ★★★★★

02.01.2019 přidala Marie B.

 

Skvělé zpracování, materiál i funkčnost, na vyzkoušení a pak se rozhodnout :) Taštička je pro svůj účel velmi praktická.

 

Nora MAXI (1ks) ★★★★★

02.01.2019 přidala Marie B.

 

Skvělá alternativa, při péči jak je uvedeno, vypadají stále jako nové.

 

Bloomers MIGHTY (1ks) ★★★★★

21.11.2018 přidala Marie B.

 

Užasné, vydrží celou noc.

SMARTIPANTS One Size BRIGHT WHITE ★★★★

05.02.2019 přidala Darja M.

Plenku jsem měla možnost vyzkoušet na 30 dní v rámci testovacího balíčku. Byla jedna ze 3, které jsme vrátili. Nemáme rádi patentky, plenka byla synovi buď volná nebo ho otlačovala. Vkládačka v pračce ne vždy vylezla sama, jak by dle popisu měla, tak jsem jí pak radši už automaticky vytahovala. Dotyková vrstva byla ale skvělá, opravdu zajišťovala pocit sucha.

Copyright 2018 - 2020 © Plenkotéka | Látkové pleny